Het transportbedrijf dat nog nooit heeft stil gestaan

Van Duijn Transport is al sinds 1946 actief op de weg. In die tijd is er veel veranderd. Maar wat niet is veranderd is het belang van transport, zeker in onze sector met verse, gekoelde en diepvriesproducten. Het moet snel, efficiënt en betrouwbaar. Precies de combinatie waar we al driekwart eeuw om bekend staan. En waar we nog elke dag aan optimalisatie werken.

Als familiebedrijf houden we niet van mooie praatjes.

We zijn een bedrijf dat z’n werk gewoon goed doet. Een bedrijf van mensen die er plezier in hebben om opdrachtgevers ook bij complexe of acute vragen direct verder te helpen. Een bedrijf met materieel dat altijd in optimale staat van onderhoud verkeert. En faciliteiten voor opslag en overslag op twee centrale locaties, waardoor we ook als logistiek verlengstuk van uw eigen organisatie kunnen fungeren. Voor AGF-producten die van buiten de Europese Unie komen, fungeren we bovendien als Border Inspection Point. Zodat we u als opdrachtgever van A naar B compleet kunnen ontzorgen.

Onze markten zijn afgebakend tot een aantal Europese landen: Nederland, België, Engeland, Noorwegen, Finland en Frankrijk. Binnen die regio vervoeren we alles wat gekoeld of diepgevroren naar de eindbestemming moet. Op 24/7 basis, dus ook ‘s nachts en op zon- en feestdagen.

Van Duijn’s toegevoegde waarde

Transport gaat niet over de nieuwste vrachtwagens met Euro-6 motoren, over grote koelcellen of over slimme planningsystemen. Transport gaat over mensen. Mensen die weten wat er op het spel staat, zeker bij verse, gekoelde en diepvriesproducten. Mensen die begrijpen dat een afspraak er is om na te komen. En tegelijkertijd flexibel kunnen zijn om iets op te lossen. Die mensen hebben we bij Van Duijn Transport. Samen met die vrachtwagens (160, up-to-date en duurzaam), die faciliteiten voor op- en overslag en koelen (in De Lier en Hansweert) en die slagvaardige regisseurs achter de schermen achter grote computerschermen. Het maakt ons tot die efficiënte, betrouwbare en klantgerichte transportonderneming die ieder bedrijf wel als verlengstuk van z'n eigen organisatie zou willen hebben. Wat houdt u tegen?

Daarom Van Duijn

Vervoer met modern en duurzaam materieel

Betrouwbaar transport begint bij betrouwbaar materieel. Onze 160 vrachtwagens zijn afkomstig van de drie grote merken in de branche. Een strikt vervangingsprogramma houdt onze vloot actueel en up-to-date. Ook wat de duurzaamheid betreft. Investeren in vrachtwagens met Euro-6 motor is standaard. En om het milieu verder te ontzien, zijn we een van de koplopers in het tanken van GTL, gas to liquid: een brandstof die CO2 neutraal is. Ook de aanschaf van een gaswagen op LNG past in onze groene bedoelingen.

Onderhoud aan trekkers en trailers houden we in eigen hand. De hoofdvestiging in De Lier beschikt over een full-service garagebedrijf met APK- en CFK-erkenning. Niet alleen voor de reguliere servicebeurten, ook voor grote en kleine schadereparaties. Materieel moet niet alleen schadevrij zijn, maar ook smetteloos schoon dankzij onze eigen wasstraat. Zodat we 160 rijdende visitekaartjes op de weg hebben.

Maak carrière in transport en logistiek

Vacatures